Countryband Savannah treedt op voor jarig Nutsdepartement Bellingwolde

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – Ter gelegenheid van het 185 jarig bestaan van het Nutsdepartement Bellingwolde trad Countryband Savannah vanavond op in De Meet in Bellingwolde.

Het Nutsdepartement Bellingwolde bestond vorig jaar 185 jaar. Dit was aanleiding voor de Stichting Wildervank Fonds om het hen mede mogelijk te maken de bekende band Savannah naar Bellingwolde te halen. Helaas moest het optreden vanwege corona worden uitgesteld.

Countryband Savannah met solist Dick van Altena, trekt in binnen en buitenland altijd volle zalen. Ook in De Meet zat vanavond de zaal vol. De band nam het publiek met ruim 30 songs mee naar de hoogtijdagen van de countrymuziek. Liedjes, die ze moeiteloos konden meezingen en verrassende titels met een ‘o ja’ gehalte. Van Johnny Cash, John Denver etc., ze kwamen allemaal voorbij.

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.