Fotoreportage van het ‘Toyota Louwman Veendam’ Autocross-spektakel

Foto: Altjo Wubbema

TER APEL – Het is voor vele autocross coureurs inmiddels een traditie geworden. Na een lang autocross seizoen betraden een zeer groot aantal deelnemers uit heel Nederland en Duitsland vandaag het asfalt in Ter Apel. Dit is normaliter in gebruik voor het NK Ovalracing. Zij schitterden dit seizoen nog één keer in een bomvol autosportstadion. Voor vele autocrosscoureurs die normaliter alleen hun wedstrijden rijden op zand en/of kleibanen, was het een unieke kans om hun kunnen eens op het veel snellere asfalt te laten zien.

Als afsluiter van deze spectaculaire autosportmiddag had de organisatie ook dit jaar weer een Caravanrace als slotstuk van de dag ingevoerd. Een wedstrijd waarin de laatst rijdende combinatie van crossauto met caravan met de grote trofee naar huis ging.

Foto’s: Altjo Wubbema

Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.