Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Donderdagavond zijn tussen 20.15 en 23.00 uur meerdere spullen, waaronder een rugzak, uit een geparkeerde VW Golf gestolen. De wagen stond aan de Gymnasialstraße in Meppen. Hoe de daders de auto open hebben gekregen is niet duidelijk. De schade bedraagt 150 euro.

Tussen maandag en vrijdag is met geweld geprobeerd het offerblok van een kerk aan de Pfarrer-Orgaß-Stiege in Meppen open te breken. De daders zijn er zonder buit vandoor gegaan. Over de hoogte van de schade is nog niets bekend.

Haren

In de nacht van donderdag op vrijdag is bij een tankstation aan de Wesuweer Hauptstraße in Haren een betaalautomaat opengebroken. Uit de automaat werd een cassette met daarin geld weggenomen. De schade wordt op 1.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.