Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Niederlangen

De politie van Haren zoekt getuigen van een aanrijding die maandagochtend om 7.20 uur op de Schulstraße, ter hoogte van de afslag naar de Hauptstraße, in Niederlangen plaats vond. Daar reed een nog onbekende automobilist tegen een wachtende grijze Ford Fiësta. De veroorzaker is doorgereden. De schade bedraagt 500 euro.

Haren

Dinsdag is tussen 13.30 en 13.50 uur op de parkeerplaats van de Lidl aan de Papenwiese in Haren een geparkeerde grijze Nissan aangereden. De veroorzaker is doorgereden. De schade bedraagt 1.000 euro.

Rhede

In de nacht van zondag 5 december op maandag 6 december zijn vanaf een bouwterrein aan de Bellingwolder Straße, hoek Emsstraße, in Rhede een gele shovel van de fabrikant New Holland, type W70, evenals een hydraulische hamer, een palletvork, een zwenkbare laadschop en een opklapbare laadschop gestolen. Op de foto onderaan dit bericht staat een soortgelijke machine. De politie vermoedt dat de diefstal door meerdere personen is gepleegd en dat ze lange tijd nodig gehad hebben om de spullen mee te nemen. Getuigen worden verzocht de politie van Papenburg te bellen.


			

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.