Verlate Nieuwjaarswandeling trekt 250 deelnemers

Foto: Bé Eelsing

WEDDE, WEDDERBERGEN – Aan de verlate Nieuwjaarswandeling deden vandaag 250 deelnemers mee.

Vanmiddag werd door de uitbaters van de Weddermeerhoeve en Eetcafé de Leeuw een Nieuwjaarswandeling georganiseerd. Deze zou in eerste instantie op 2 januari plaatsvinden, maar werd vanwege de coronamaatregelen uitgesteld.

De wandeling ging door de natuur in Wedderbergen en rond Wedde. De 250 deelnemers konden kiezen uit een route van 10, 5 en 1,5 kilometer. Onderweg genoten ze van onder anderen huisgemaakte snert of mosterdsoep, koffie, thee, lekkernijen van Poffert en Zo en allerlei andere warme versnaperingen die er werden aangeboden. Dit alles To Go. Kinderen konden marshmallows roosteren en/of poffertjes eten.

De wandeling vond met inachtneming van de 1,5 meter regel en zonder opstoppingen plaats.

Foto’s: Bé Eelsing

Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.