Lijsttrekkersdebatten Radio Westerwolde vanuit de Bibliotheek

Foto: Stephen de Boer

Op woensdag 16 maart 2022 wordt de gemeenteraadsverkiezing gehouden. Op deze dag kiezen de inwoners van Westerwolde de 21 raadsleden. Door te stemmen heb je invloed op de keuzes die er in jouw gemeente worden gemaakt. Maar hoe maak je jouw keuze? Radio Westerwolde presenteert in samenwerking met de gemeente Westerwolde een aantal live- radio uitzendingen waarin een aantal lijsttrekkers van alle partijen aan het woord komen. Presentator Stephen de Boer stelt vragen over actuele thema’s die op dit moment in de gemeente Westerwolde spelen.

De uitzendingen starten op 24 februari. Giny Luth (Partij Gemeentebelangen) gaat samen met Robert Rep (PVV) het debat aan. Op 3 maart gaat Wietze Potze (PvdA) in debat met Wilbert van der Splinter (VVD). Op dinsdag 8 maart is het laatste debat met Harm Jan Kuper (CDA) samen met Eize Hoomoedt (Groen Links) en Edith van der Horst (Ecologisch Alternatief). De uitzendingen worden live uitgezonden vanuit de Bibliotheken Blijham, Bellingwolde en Vlagtwedde.

Luister op 24 februari, 3 maart en 8 maart naar Radio Westerwolde van 19.00 tot 20.00 en laat je informeren waar deze partijen voor staan voor nu en voor de toekomst van onze gemeente Westerwolde. De debatten zijn live bij te wonen in de Bibliotheek, de toegang is vrij. Kijk voor de juiste data in welke Bibliotheek op de site van Biblionetgroningen.nl/agenda.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.