Jaarvergadering met clubveiling van postzegelvereniging De Kanaalstreek

Foto: Ron Teunissen

STADSKANAAL – Postzegelvereniging De Kanaalstreek houdt op dinsdag 15 maart haar jaarvergadering. Na de pauze is er een clubveiling, waar zo’n honderd kavels onder de hamer gaan. Ook niet-leden zijn welkom om bij de vergadering aanwezig te zijn en mee te doen aan de veiling.

Tijdens eerste clubavond van het jaar huldigt de postzegelvereniging zeven leden voor hun langdurig lidmaatschap. Het gaat om drie mensen die 25 jaar lid zijn en vier personen die zelfs al 40 jaar in het bezit zijn van een lidmaatschapsbewijs. 

De postzegelvereniging bloeit. Ondanks de beperkingen om activiteiten te organiseren de afgelopen jaren, nam het aantal leden afgelopen jaar toe met zeven tot een totaal van 170. Hiermee is de Kanaalster filatelistenclub de op één na grootste van Noord-Nederland. 

De jaarvergadering en veiling vinden plaats in zaal De Eendracht achter de protestantse Poststraatkerk in Stadskanaal De toegang is vrij voor iedereen. Ook nieuwe leden zijn welkom. De jaarvergadering begint om 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur is De Eendracht geopend voor onderling ruilen. Kijk voor meer informatie over de postzegelvereniging op www.pzvdekanaalstreek.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.