Oranje Bevrijdingsconcert rechtstreeks te zien en beluisteren

Foto: Anita Meis

NIEUWE PEKELA – Aanstaande zaterdag wordt door het Oranje Bevrijdings Comité Pekela het Oranje Bevrijdingsconcert georganiseerd. Dit vindt plaats in de NH-Kerk in Nieuwe Pekela.

Het Groninger Christelijk Mannenkoor Albatros o.l.v. Bouko Tiggelaar zal een avondvullend concert verzorgen, waaraan behalve solisten uit de eigen gelederen ook medewerking wordt verleend door Gert Immerzeel (piano) en Gertie Bruin (accordeon). De gratis toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij bloemenshop Jolanda in Nieuwe Pekela en Boetiek Fleur in Oude Pekela.

De belangstelling voor het Oranje Bevrijdingsconcert 2022 is groot. De verwachting is dat de Nederlands Hervormde Kerk in Nieuwe Pekela helemaal vol zal lopen. Dat betekent dat zo’n 230 personen het optreden van het mannenkoor zullen kunnen bijwonen.

Voor degenen die niet lijfelijk aanwezig kunnen zijn, bestaat de mogelijkheid het concert toch te kunnen meemaken. Via hervormdpekela.nl/kijken is alles rechtstreeks te volgen. Het concert vindt plaats op zaterdag 30 april a.s. en begint om 20.00 uur.

Albatros verleent ook medewerking aan de 4-mei herdenking bij het monument aan de Burgemeester van Weringstraat in Oude Pekela.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.