Geen gewonden bij ongevallen Sellingen en Ter Apel

Foto: Bé Eelsing (archieffoto)

SELLINGEN – Bij ongevallen in Sellingen en Ter Apel zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen.

Rond kwart voor vijf gistermiddag vond bij het gemeentehuis aan de Dorpsstraat in Sellingen een eenzijdig ongeval plaats. Daar botste een auto door onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal. De bestuurster werd in een ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een personenauto, die op de parkeerplaats stond, liep lichte schade op bij de aanrijding.

Drie uur later belandde op de Sellingerstraat bij Ter Apel een auto tussen twee bomen door in de sloot. De twee inzittenden konden op eigen kracht uit de wagen komen. Ze werden door ambulancemedewerkers gecontroleerd.

Beide auto’s raakten dusdanig beschadigd dat ze moesten worden afgesleept.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.