Jeugd vermaakt zich bij activiteiten Westerwolde Beweegt

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – Vanmiddag amuseerde de jeugd zich tijdens het suppen en kanoën bij het strandbad in Bellingwolde.

De gemeente Westerwolde bevordert een gezondere leefstijl voor jong en oud. Dit doen ze samen met Huis voor de Sport Groningen en andere lokale organisaties. Samen vormen we Westerwolde Beweegt: een team van o.a. gedreven vakleerkrachten, sportcoaches, een beweegcoach en sportconsulenten met hart voor de zaak!

Zo worden er deze week bij het strandbad in het Kemperpark in Bellingwolde diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Vanmiddag waren er workshops kanoën en suppen voor kinderen vanaf 6 jaar. Ook is er sport en spel, bewegen voor 55 plussers en vanavond een bootcamp.

Morgen kun je er kickboksen en tennissen. De middag wordt dan afgesloten met een beach-disco voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Vrijdag is er gym, sport en spel en beachsoccer. De week wordt zaterdag afgesloten met een volleybaltoernooi, een wandeling en een fietstocht, georganiseerd door Stichting Vijfmei. (zie onderstaande flyers)

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.