Zandberg wine voor Barones Stephanie von Landsberg-Velen

Foto ingezonden door Wim Mensen

ZANDBERG – Voor een daverende verrassing zorgde de organisatie van het in ere herstellen van het Van-Kerk-Tot-Kerk wandelpad zondagmorgen. Als dank voor haar elegante inwijding mocht Barones Stephanie von Landsberg-Velen een speciaal voor deze gelegenheid “ingevlogen” fles witte Merlot van het huis ZANDBERG WINERY ​​gevestigd in Somerset West (Zuid Afrika) in ontvangst nemen uit handen van de voorzitter van de organiserende Stichting Zandbergia, Wim Mensen.

In aanwezigheid van onder andere meerdere sponsors, gastheer Rick Tieben (Sportschool Sports in Motion) en de oud-voorzitter van de Eems Dollard Regio (EDR), Frits Brink, toonde Barones Stephanie zich onder de indruk van zoveel inventiviteit en de hoge mate van saamhorigheid in een zo kleine gemeenschap. Het was voor haar de eerste, maar zeker niet de laatste, kennismaking met dit deel van Nederland.

Barones Stephanie nam de honneurs waar voor Barones Caroline Freifrau von Landsberg-Velen, beschermvrouw van de Granfondo Giro zonder Grenzen. Zij had een goed excuus: “Geburtstagsfeier auf Ameland”. De fiets- en wandelactiviteiten in het kader van de viering Granfondo doorkomst Giro d’Italia 2002 – 20 jaar na dato gaan nog door tot en met zondag 22 mei.  Volg de website www.zandbergia.nl

Ingezonden

Foto’s: Limke Borgesius, Ben Schomaker en Wim Mensen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.