Kijk naar BiebLab Live: hét jeugdprogramma van de Groningse bibliotheken

Foto: Biblionet

GRONINGEN – Kijk vrijdag 27 mei naar BiebLab Live: hét jeugdprogramma van de Groningse bibliotheken. Deze maand spelen we in de uitzending een Kahoot Quiz en trekken we erop uit tijdens Minecraft Survival.

Kijk elke maand naar BiebLab Live. Vanuit de studio maken Arnoud en Jolanda van Biblionet Groningen er weer een doldwaze show van. Doe vanaf de bank mee aan de 30-minuten-quiz via Kahoot (15.15 uur) of speel Minecraft Survival op onze server (16.15 uur). En deze maand kan je ook weer kijken naar het gamejournaal en toffe video’s.

Mis dus niks van je favoriete YouTubers van de bieb. Schakel vrijdag 27 mei om 15.00 uur in bij BiebLab Live en kijk mee via youtube.com/bieblab.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.