Sellingen – Steekwijkerwold eindigt in het voordeel van de thuisclub

SELLINGEN – Vanmiddag was de wedstrijd tussen Sellingen en Steenwijkerwold om promotie naar de 2e klasse af te dwingen.

De gasten (ook uit de 3e klasse ) uit Steenwijkerwold waren vol goede moed naar Sellingen gekomen. De wedstrijd ging in het begin wat gelijk op en er waren nauwelijks scoringskansen. Toch in de 7e minuut wist Arjan Heeres de verdediging en de keeper te omzeilen en scoorde beheerst 1-0.

Steenwijkerwold zat niet in de wedstrijd, er werd geen enkele reële scoringskans gecreëerd. Dat was ook de verdienste van de achterhoede van Sellingen. Ruststand 1-0 voor Sellingen.

Na de thee hetzelfde spelletje; Sellingen iets meer aan de bal en kwam tot een paar kansjes. Steenwijkerwold zakte steeds meer weg, waarvoor Sellingen voor meer de ruimte kreeg om te scoren. De 2-0 kon niet langer uitblijven. In de 78ste minuut scoorde Corné Prins fraai de 2-0 in. Op slag van het einde scoorde Bjorn de Roo de 3-0.

De wedstrijd werd door het neutraal trio uitstekend geleid. Al met al een verdiende overwinning voor Sellingen.
Volgende week wacht FC Leeuwenborg uit Groningen. Indien deze wedstrijd ook gewonnen worden dan is promotie naar de 2e klas een feit. Dit zou uniek zijn voor de club. Maar zover is het nog lang niet!

Deze wedstrijd wordt ook op een neutraal veld gespeeld. Waar, is op dit moment nog niet bekend.

Verslag en foto’s: Johannes Velthuis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.