Drie gewonden bij aanrijding op de Drentse Mondenweg (Update)

Foto: Ronny (archieffoto)

NIEUW-BUINEN – Bij een kop-staart botsing op de kruising van de Drentse Mondenweg met de Tweederde Weg (Zuid) zijn vrijdagavond drie personen gewond geraakt.

Gisteravond vond rond 20.30 uur op de N379 bij Nieuw-Buinen een ernstige aanrijding tussen twee auto’s plaats. Hierbij raakten drie personen gewond. Het mobiel medisch team werd opgeroepen om te ondersteunen bij de hulpverlening. Een inzittende moest door de brandweer uit haar auto worden bevrijd. Zij en een vader en dochter uit de andere auto werden met ambulances naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurder van deze auto raakte lichtgewond.

De weg is enkele uren afgesloten geweest voor bergingswerkzaamheden. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Update

Bij het ongeval raakten een 61-jarige man en een 19-jarige vrouw uit Ter Apel en een 54-jarige vrouw uit de gemeente Borger-Odoorn gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De voertuigen zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. Het onderzoek naar de toedracht gaat door.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.