Zeer geslaagde editie 2022 Landbouwbeurs Vlagtwedde

Foto: Geert Smit

VLAGTWEDDE – Zeer geslaagde editie 2022 Landbouwbeurs Vlagtwedde

Het bestuur van Stichting Landbouwbeurs en de ruim tweehonderd standhouders kijken met een goed en tevreden gevoel terug op een, met ruim 12500 bezoekers, zeer geslaagd driedaags evenement.
Een gevoel dat nog werd versterkt door de stralende weersomstandigheden tijdens deze dagen.

Vanaf het moment dat Caroline van der Plas het geheel op een voortreffelijke aansprekende manier opende kwam er stroom publiek het terrein bezoeken.
Daar werden de banden tussen de standhouders en de klanten weer flink verstevigd en werden nieuwe contacten gelegd.
De bedrijven spraken allemaal van een geslaagd weekend waar ook nog door sommige ondernemers nog goede zaken konden worden gedaan.
De bezoekers vergaapten zich aan alle nieuwigheden die gedemonstreerd en ten toon werden gesteld.
Voor veel bezoekers werd duidelijk dat er een zeer innovatieve ontwikkeling van de agrarische sector en de aanverwante bedrijven aan de gang is.

Er was een uitgebreid programma met leuke, interessante en spectaculaire activiteiten. Zo was er een paardenspektakel van de Vereniging het Groninger Paard, een oldtimershow en historische landbouwvoertuigen van stichting Bovem, men kon zelf grondverzetmachines uitproberen, en allerlei activiteiten voor de kinderen. Kortom het waren drie dagen feest en gezelligheid met de mogelijkheid om op het beursterrein een hapje te eten.

Op de Facebookpagina van de organisatie staat het volgende:
“De beurs editie 2022 zit er alweer op.
Wij kijken terug op drie zeer geslaagde beursdagen. Wij bedanken alle standhouders, vrijwilligers en sponsoren voor hun inzet en enthousiasme.
En uiteraard u als bezoeker, hartelijk dank voor uw komst”.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.