Extra zomereditie Barrel Challenge dag 2

Foto: Mazzelmoaze

WINSCHOTEN, ASTEN – Zondag ging de extra zomereditie van de Barrel Challenge van start. De barrels hebben inmiddels de Pyreneeën overgestoken.

De allergekste, meest grensverleggende, meest fantastische, zomer Barrel tour door Europa ging zondag in Asten (Brabant) van start. De tour wordt weer georganiseerd door Rob en Meini Zweep, van Zweep Events uit Winschoten. Fotograaf Mazzelmoaze reist mee en houdt ons dagelijks van zijn avonturen op de hoogte.

The Barrel Challenge Zomereditie, zeven dagen lang raggen door Europa en daarbuiten in een oud barrel. Over steile hellingen en bergpaden en prachtige zomerlandschappen. Genieten van mooie uitzichten en in de avond gezellig bij de BBQ, even bijkomen en uitrusten voor de volgende dag.

De Challenge startte zondag vanuit Venlo en eindigt ergens in Zuid Europa. De rit gaat over de meest spannende, ruige en uitdagende routes door schitterende landschappen. Tijdens de Barrel Challenge krijgen de deelnemers diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’. Deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren punten op. Zo maken ze kans om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden!

Zondag vertrokken de 145 deelnemers in 67 barrels vanaf de parkeerplaats bij het Best Western Hotel in Asten, richting zuiden. Gisteren staken ze de Pyreneeën over; een rit van in totaal 670 kilometer. Op Camping Asolaze bij Isava, Navarra in Spanje werden de tenten opgezet.

Geniet door middel van onderstaande foto’s van de mooie tocht.

Foto’s: Mazzelmoaze, meer foto’s vindt u HIER.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.