Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Gisteravond om 20.55 uur is het verkeer op de Meppener Straße tussen Meppen en Versen in gevaar gebracht door een bestuurder van een BMW X3. Hij haalde, ondanks dat er tegemoetkomend verkeer was, twee personenauto’s in en sneed een Volvo af tijdens het verwisselen van de rijbaan. De Volvo V70 werd daarbij aan het linker spatbord beschadigd. De bestuurder van de BMW werd korte tijd tot stoppen gedwongen, maar hij ging er vandoor zonder gegevens achter te laten. Zijn signalement luidt: 1.90m lang met een fors postuur. Hij wordt op 70 jaar geschat. De politie verzoekt getuigen zich te melden.

Tussen 23 juli 10.00 uur en 24 juli 17.30 uur is bij een leegstaande woning aan de Schützenhof ingebroken. Er werden diverse gebruiksvoorwerpen gestolen. De schade bedraagt 500 euro.

Börger

Op 23 juli is om 23.15 uur is aan de Schützenstraße met een bierflesje de ruit van het toilet in het gebouw van de schuttersvereniging ingegooid. De schade bedraagt 200 euro. Een vrouw was getuige van deze daad. De politie wil graag met haar in contact komen.

Papenburg

Maandag is tussen 14.30 en 14.40 uur op de parkeerplaats van een bakkerij aan de Gutshofstraße een zwarte BMW aangereden. De wagen heeft aan de achterkant en aan de passagierszijde schade. De veroorzaker reed, gezien de achtergebleven laksporen, in een rode of roze personenauto. Hij/zij is doorgereden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.