Vakantie uitzwaai Speeldag in Heiligerlee

Foto: Speeltuin Heiligerlee

HEILIGERLEE – Zondag 28 augustus tussen 11 en 15 uur: Vakantie uitzwaai Speeldag. Kom je ook?

De vakantie is (bijna) voorbij, maar voordat je weer naar school mag, kun je in Heiligerlee
meedoen met de Vakantie uitzwaai Speeldag. De Speeltuin, de Musea Heiligerlee en de SOB (St. Oud Brandweermateriaal Winschoten) organiseren deze speel-, doe en beleefdag. De groengroep Heiligerlee helpt mee met de voorbereidingen.

De jeugd krijgt een strippenkaart waarmee, bij een volle kaart, een leuke surprise verdiend wordt. Met de strippenkaart doe je spelletjes, ga je knutselen, zie je hoe klokken gegoten worden en maak je een ritje in een oude brandweerauto. Een mooi groot springkussen in de speeltuin maakt de dag compleet.
Gratis voor de jeugd….

Ingang via het Klokkengieterijmuseum (Provincialeweg 46) of via de speeltuin (Vendelstraat
24).

Samenwerken wordt steeds belangrijker, zeker voor organisaties die werken met vrijwilligers. De musea en de speeltuin laten zien dat het kan, samen met de SOB en de groengroep Heiligerlee. De laatste groep zorgt voor extra handen en hand- en spandiensten zowel voor als op de dag. Activiteiten zorgen voor reuring, gezelligheid en saamhorigheid.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.