Politie Westerwolde treft meerdere soorten drugs in auto aan

Foto: Bé Eelsing (archieffoto)

TER APEL – Zaterdag heeft de politie tijdens een controle meerdere soorten drugs aangetroffen.

Op zaterdag 13 augustus zagen agenten tijdens de nachtdienst ter hoogte van de rotonde aan de Nulweg in Ter Apel een voertuig rijden, die na controle van het kenteken niet verzekerd bleek te zijn. Hierop keerden ze het dienstvoertuig en reden achter het voertuig aan. Tot hun verbazing bleek de auto aan de achterzijde een ander kenteken te voeren.

De bestuurder kreeg een stopteken. In de auto zaten twee personen. Uit een speekseltest bleek dat de bestuurder onder invloed van amfetamine verkeerde. In de auto werden meerdere soorten drugs aangetroffen. De beide inzittenden zijn aangehouden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.