Bruintje Beer Tocht fietst 50 vakanties bijeen

Foto: Jantje Gras

WEDDE, MUSSELKANAAL – In maart van dit jaar kon na 2 jaar weer de Bruintje Beer Tocht verreden worden. Dit was wederom een grote succes en alweer de 5e editie. Op de foto wordt door de vrijwilligers van de Bruintje Beer Tocht de cheque, die een waarde vertegenwoordigt van 50 vakanties aan Frank Ferrari van kinderhotel Burcht Wedde aangeboden.  

Ferrari verheugt zich er al op deze kinderen uit de regio in het najaar in kinderhotel te mogen verwelkomen.  

Als je hoort dat sommige kinderen bij het afscheid nemen een traantje weg moeten pinken uit dankbaarheid voor alles wat ze hebben gekregen en de toekomst weer ietwat rooskleuriger inzien weten we waar we met z’n allen voor fietsen aldus Hans Ravensbergen van het bestuur van de BBT.

Het motto: ”Samen sportief voor de regio!”  heeft op deze wijze dit jaar weer een mooie invulling gekregen. Om dit het volgend jaar weer te kunnen realiseren zijn we naarstig op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan de organisatie van de 6e editie volgend jaar maart. Het zou erg jammer zijn dat er door gebrek aan hulp bij de organisatie er geen 6e editie komt. Het geluk van de kinderen verplicht om ons om hier gezamenlijk voor in te zetten. Doe jij ook mee?

Eventuele vrijwilligers kunnen zich melden via het mailadres info@bruintjebeertocht.nl.     

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.