Activiteiten in Het Groninger Landschap

Foto: Ron Teunissen

GRONINGEN – Het Groninger Landschap organiseert weer een breed scala aan leuke activiteiten in OKTOBER. Hieronder vindt u een paar, kijk ook op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden. 

5 t/m 9 oktober: Audiowandeling ‘Stem van de Hunze’. Lopen langs de (voormalige) loop van de rivier de Hunze aan de rand van de stad Groningen. Een uitdagende wandeling waar men weer leert luisteren in het prachtige Hunzedal.

Tickets en meer informatie via www.tussenland.nl 

9 oktober: Paddenstoelenfestival! Kom naar het jaarlijkse Paddenstoelenfestival op Landgoed Ennemaborg in Midwolda. Speciaal voor de kinderen is er ook theater aanwezig. Het Paddenstoelenfestival is gratis te bezoeken. 

Vanaf 11.00 uur – 17.00 uur, gratis parkeren. 

9 oktober: Rad van Natuur. Draai aan het rad en speel mee. Doormiddel van het draaien aan het rad krijg je een natuurlijke opdracht. 

Start: 14.00 uur in het bezoekerscentrum Reitdiep aan de Wolddijk 103 te Groningen. Toegang is gratis.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.