Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

Gisteravond is een 36 jarige automobilist om 20.15 uur op de Steinhausstraße tegen meerdere vangrails en een staatlantaarn gebotst. De man bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Een blaastest wees 1.76 promille aan. Hij werd voor bloedonderzoek meegenomen naar het politiebureau, waar zijn autosleutels in beslag werden genomen. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Haren

Gisteravond is om half acht bij een verkeersongeval op de Hemsener Straße in Haren een 19 jarige motorrijder gewond geraakt. Hij moest plotseling remmen voor een tractor met aanhanger die vanaf een akker de weg op reed. Daarbij verloor hij de controle over zijn voertuig en kwam ten val. De 57 jarige bestuurder van de tractor kwam met de schrik vrij. De schade wordt op 5.000 euro geschat.

Rhede

Gistermiddag om drie uur is een 56 jarige bestuurder van een Skoda tegen een verkeersbord en een boom langs de Hauptstraße in Rhede. Hij werd op de plaats van het ongeval gereanimeerd en vervolgens naar het ziekenhuis in Papenburg gebracht. Daar is hij korte tijd later overleden. De schade wordt op 15.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.