Sellingen wint verdiend van Musselkanaal 5-3

SELLINGEN – Sellingen wint ook zijn tweede thuis wedstrijd. Deze keer werd Musselkanaal met 5-3 verslagen. Deze wedstrijd werd wederom op het bijveld gespeeld omdat het hoofdveld nog niet bespeelbaar is.

De wedstrijd begon voortvarend voor MSK , al in de 4e minuut scoorden ze 0-1. Sellingen had al gauw een antwoord klaar en binnen 10 minuten scoorde Corné Prins de 1-1 en de 2-1 voor Sellingen. Sellingen behield een overwicht maar af en toe kwam MSK gevaarlijk voor het doel van Sellingen. In de 28e minuut opnieuw een fraai aanval van Sellingen en dat leidde tot de 3-1 door Ian de Vrieze . Dat was tevens de ruststand.

Na de thee drong MSK wel aan maar de verdediging van Sellingen liet zich niet passeren. Sellingen werd sterker en creëerde een paar kansjes. Tot in de 61 e minuut ,uit een corner ( rechtstreeks in het doel ) scoorde Sellingen de 4-1. De klus was geklaard dacht Sellingen, MSK scoorde binnen 3 minuten nog 2 doelpunten 4-3 dus. Gelukkig voor Sellingen scoorde Corné Prins de bevrijdende 5e doelpunt voor Sellingen. Sellingen heeft nu 6 punten uit twee wedstrijden. Volgende week uit naar Stadskanaal .

De wedstrijd werd goed geleid door de arbiter Dhr. G.G. van Driel.