Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Dersum

Gistermiddag zag een 21 jarige bestuurster van een Opel Corsa te laat, dat een 27 jarige bestuurster van een Skoda Fabia remde om een inrit bij een woning in te slaan. Ze reed frontaal achterop de Skoda en botste vervolgens tegen een boom. Hierbij vloog de motor van de auto in brand. De beide bestuursters raakten lichtgewond. Brandweer Dersum kwam de brand blussen. Beide auto’s raakten ernstig beschadigd.

Meppen

Vanavond is bij een ongeval op de Versener Straße een 84 jarige man levensgevaarlijk gewond geraakt. Hij werd tijdens het oversteken geschept door een Skoda Fabia, bestuurd door een 18 jarige man. Het slachtoffer werd vervolgens tegen een geparkeerde VW Crafter gelanceerd. Hij is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.