Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Gistermiddag om half vijf zijn bij een ongeval op de Rheiderlandstraße in Papenburg twee personen gewond geraakt. Een bestuurder van een Audi Q3 zag bij het links afslaan naar de B70 een tegemoetkomende Seat over het hoofd. Bij de daaropvolgende aanrijding raakte de 82 jarige bestuurder van de Audi zwaargewond. De 49 jarige bestuurder van de Seat liep lichtere verwondingen op.

Bunde

Gisteravond ging een bestuurder van een BMW er om 23.35 uur vandoor toen agenten van de verkeerspolitie hem op de Weenerstraße in Bunde wilden controleren. Hij werd op de Tannenhofstraße in Möhlenwarf aangehouden. De 21 jarige bestuurder uit Bunde was niet in het bezit van een rijbewijs. Ook bleek hij zonder toestemming in de auto te rijden. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.