CBS De Verrekijker viert Sint Maarten

Foto: André Dümmer


TER APEL – Traditiegetrouw gingen de kinderen van De Verrekijker vandaag met hun lampionnetjes naar Borg Westerwolde en Cosis aan de Havenstraat in Ter Apel.

Met zelfgemaakte lampionnetjes en ingestudeerde Sint Maarten liedjes, zowel in het Gronings als het Nederlands, bezochten de leerlingen van De Verrekijker vanmorgen Borg Westerwolde en Cosis aan de Havenstraat in Ter Apel. Bij Borg Westerwolde werd het gezang begeleid met accordeon muziek door juf Marijke. De kinderen werden gastvrij onthaald. Ook was een bewoner van Borg Westerwolde vandaag jarig; hij werd speciaal toegezongen. De kinderen kregen na afloop iets lekkers.

Ingezonden door André Dümmer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.