Sinterklaas komt met de e-chopper naar Sellingen

Foto: Johannes Velthuis

SELLINGEN – Vandaag dacht Sinterklaas tijdens zijn aankomst in Sellingen aan het milieu; hij kwam namelijk met een e-chopper.


Vanmiddag kwam Sinterklaas met zijn gevolg aan in Sellingen. Deze keer was de aankomst op de Brink. Sinterklaas en pieten kwamen binnenrijden op een e-chopper. Zij werden ontvangen door muziekvereniging Jeduthun en heel veel kinderen met hun ouders.

Dat Sinterklaas een echte kindervriend is bleek doordat vele kinderen met hem op de foto wilden. Ze hadden ook een tekening gemaakt voor Sinterklaas. Alle kinderen kregen een cadeautje ( zakje om snoep en pepernoten in te doen).

Vanaf de Brink gingen de Sint en zijn pieten naar de parkeerplaats van de huisarts waar ook weer vele kinderen de Sint opwachtten. Jeduthun speelde daar ook Sinterklaas liedjes. Tenslotte ging het naar de parkeerterrein op de Veentuinen waar wederom veel kinderen de Sint op wachtten. Al met al een mooie intocht van de Sint en zijn gevolg. De organisatie was in handen van Plaatselijk Belang Sellingen.


Ingezonden door Johannes Velthuis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.