Sinterklaas was een beetje in de war in Blijham

Foto: Jan Glazenburg

BLIJHAM – Bij zijn aankomst in Blijham werd de Sint vanmiddag op het verkeerde been gezet.

Zoals gebruikelijk kwam Sinterklaas vanmiddag aan op het dorpsplein in Blijham. Terwijl de Sint in een luxe cabrio met chauffeur arriveerde, kwamen zijn pieten te voet en met een verreiker aan. Hij werd opgewacht door een grote groep kinderen en hun ouders.

Na het ontvangst wou de Sint een feestje vieren in het dorpshuis. Maar die is helaas gesloten. Gelukkig was er politie-piet die de Sint verhinderde het gebouw binnen te gaan. Verkeers-piet wees hem de weg naar sporthal De Stelling, waar Sinterklaas en zijn gevolg werden begroet door wethouder Saskia Ebbers.

Foto’s: Jan en Catharina Glazenburg en Reina Stel

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.