Lasergamen in Bibliotheek Veendam

Foto: Biblionet

VEENDAM – Vrijdag 25 november organiseert BiebLab, hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken, in Bibliotheek Veendam een lasergame avond.

BiebLab is hét jeugdplatform van de Groningse bibliotheken. Elke week kan je op YouTube kijken naar series en liveshows. Maar ook in de bibliotheken organiseert BiebLab regelmatig activiteiten. Zo kan je vrijdag 25 november in Bibliotheek Veendam lasergamen met BiebLab! Welk team weet de meeste targets in de bibliotheek te veroveren?

Lasergamen in de bieb
Vrijdag 25 november organiseert BiebLab in Bibliotheek Veendam een lasergame avond! Ben jij 10 jaar of ouder en lijkt het je leuk om tussen de boekenkasten te lasergamen? Meld je dan snel aan via de agenda op bieblab.nl, want er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Het lasergamen begint om 18.30 uur en duurt tot 19.30 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.