Politie zoekt getuigen van ongeval tussen Exloo en Tweede Exloërmond

Foto: Bé Eelsing

EXLOO, TWEEDE EXLOËRMOND – De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval tussen Exloo en Tweede Exloërmond.

Op dinsdag 22 november 2022, omstreeks 09.20 uur, moest een bestuurder van een witte bestelauto uitwijken voor een voertuig dat op zijn weghelft terecht kwam. Dat gebeurde op de Oude Dijk tussen Exloo en Tweede Exloermond, ter hoogte van de T-kruising met de Boermastreek. Hierbij reed hij over een betonblok in de berm waardoor forse schade ontstond aan zijn voertuig.

De bestuurder van het andere voertuig is doorgereden. Het zou vermoedelijk gaan om een licht grijze of witte stationcar. Het voertuig is doorgereden in de richting van Exloo. Mocht u getuige zijn geweest of heeft u anders informatie over dit incident, wilt u dan contact opnemen met de politie Borger-Odoorn via 0900-8844?

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.