Barrels onderweg naar huis

Foto: Mazzelmoaze

WINSCHOTEN – Vorige week vrijdag vertrok een groep deelnemers voor een reis naar het Noorderlicht in Zweeds Lapland. Ze verzamelden zich bij Café Dommering op het Marktplein in Winschoten.

De tour werd weer georganiseerd door Rob en Meini Zweep, van Zweep Events uit Winschoten. Hoewel het evenement onder de noemer The Barrel Challenge wordt georganiseerd, gold er enkel en alleen voor deze Noorderlichteditie geen bouwjaar of adviesprijs voor de auto; elke auto mocht mee. Deze keer reden er 75 auto’s mee. Fotograaf Mazzelmoaze was van de partij. Hij hield ons op deze website van zijn avonturen op de hoogte. Op maandag, woensdag en vrijdag was hij te horen in het programma De Dag Vanmorgen bij Groningen1.

Gistermorgen is de groep weer vertrokken naar de boot in Trelleborg om weer richting Duitsland/Nederland te gaan. Tijdens de rit naar Trelleborg was mistig en regenachtig. Op de boot werd een afscheidsfeest gehouden. Ook werden diverse prijzen uitgereikt en kregen de deelnemers een herinnering. De eerste prijs was voor het team Moonshiners, tweede werd het team Jotnar. De pechprijs ging naar team TDI en de originaliteitsprijs was voor team Jurassic Park. Op dit moment rijden de barrels richting Nederland/huis.

Foto’s: Mazzelmoaze

Voor meer foto’s klik HIER.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.