Kies je vakantieactiviteit – kerstvakantie – Veendam

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM – Op zondag 1 januari 2023 start  ‘Kies je vakantieactiviteit – Kerstvakantie’ met de Nieuwjaarsduik bij Strand Borgerswold in Veendam. Naast de Nieuwjaarsduik worden er nog vele andere activiteiten georganiseerd waaraan iedereen kan deelnemen. Kies je vakantieactiviteit wordt georganiseerd door Zwembad Tropiqua, cultuurcentrum vanBeresteyn en Veendam Beweegt, team sport van de gemeente Veendam.  

Nieuwjaarsduik

Begin het nieuwe jaar fris met een duik in het water bij strand Borgerswold. Wethouder Henk Jan Schmaal geeft op 1 januari 2023 om 15.00 uur het startsein om het water in te rennen. De activiteit wordt georganiseerd door Outdoor Wim, Nieuwjaarsduik-comité, Fitfactory en Veendam Beweegt. Deelname is gratis en op eigen risico. Aanmelden voor de Nieuwjaarsduik kan via de QR-code op www.veendambeweegt.nl. Deelnemers kunnen zich omkleden in het Koetshuis. De Borgerswoldhoeve is aanwezig met een TO GO kraam voor een hapje en een drankje.

Veendam Beweegt
Van maandag 2 januari tot en met vrijdag 6 januari 2023 organiseert Veendam Beweegt naast de nieuwsjaarduik nog een tiental activiteiten. Er kan gekozen worden uit: nieuwjaarsbootcamp, badminton clinic, XXL Sport- en speluitleen 2x, freerunning clinic, wandklimmmen, volleybal, Frozen speurtocht, chasetag en lasergamen. Deelname aan alle activiteiten van Veendam Beweegt is gratis. Aanmelden voor één of meerdere activiteiten kan via de QR-code op www.veendambeweegt.nl.

Zwembad Tropiqua

Zwembad Tropiqua organiseert vier activiteiten tijdens de kerstvakantie. Je kunt eraan deelnemen door een toegangskaartje te kopen van zwembad Tropiqua. Wel van tevoren aanmelden door een mail te sturen naar janet.oldeboom@veendam.nl. De activiteiten waaraan je kunt deelnemen zijn: wakduiken, snorkelclinic, persluchtduiken en aquadance. Kijk voor meer informatie op www.tropiqua.nl of www.veendambeweegt.nl.

VanBeresteyn
VanBeresteyn organiseert in de kerstvakantie drie activiteiten voor kinderen van 4 jaar en ouder.

Woensdag 28 december 2022                   Kinderfilm Strange World                            6 jaar en ouder
Woensdag 4 januari 2023                          Peuter Bios Film KNOR                                4 jaar en ouder
Zaterdag 7 januari 2023                             Kinderdisco                                                  7 t/m 12 jaar 

Nieuwsgierig naar alle activiteiten in de kerstvakantie? kijk op www.veendambeweegt.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.