Veelerveen door naar finale

Foto gemaakt door Reinier Edens

GIETEN – Op het zaalvoetbaltoernooi in Gieten wist Veelerveen samen met SETA uit Musselkanaal door te dringen tot de finale. Die is op zaterdagavond 7 januari.

Veelerveen zat in de poule met SETA, ZEC uit Zandeweer, THOS uit Beerta en BNC uit Finsterwolde. De eerste wedstrijd tegen THOS werd gewonnen met 2-1. In de tweede wedstrijd bleef het lang 0-0 en maakte ZEC ook zeker kans op de overwinning, maar in de allerlaatste minuut scoorde Sven Oost de 1-0.
In de wedstrijd tegen SETA werd het 2-2. Swen Wichertjes, Vester Spackman, Ivar Mulder, Sven Oost, Jesse Bergman, Daan Koolhof en Kevin Rosevink van Veelerveen wisten toen al dat ze een finaleplek hadden. Toch waren ze gretig om van BNC te winnen. Ze kwamen op voorsprong, maar een fractie later maakte BNC al de gelijkmaker en uiteindelijk ook nog de winnende goal.

Op 7 januari wordt de finale gespeeld in de sporthal De Goorns in Gieten. Het definitieve speelschema daarvan is nog niet bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.