Wethouder Giny Luth leest voor in het donker

Foto: Bibliotheek Ter Apel

WESTERWOLDE – Van 25 januari tot en met 4 februari organiseerden de bibliotheken van Westerwolde tijdens de Nationale Voorleesdagen leuke activiteiten. Een van deze activiteiten was voorlezen in het donker.

Tijdens het voorlezen in het donker waren de lichten in de bibliotheek uit en werd het met een stralend hoekje gezellig gemaakt. Veel kinderen kwamen naar de bibliotheken in Blijham, Vlagtwedde, Ter Apel en Bellingwolde en luisterden samen met hun knuffel naar het verhaal van Maximiliaan Modderman.

Vrijdagavond kwam wethouder Giny Luth voorlezen in de bibliotheek van Ter Apel. In pyjama, met knuffel en vaak op slofjes genoten de kinderen met papa’s, mama’s en oma’s van de ondeugende Maximiliaan Modderman. En van moddertaartjes…

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.