De Harpeler Speulers spelen het stuk “Rika Rommeltje”

Eigen foto

HARPEL – Sinds dit jaar is Harpel een toneelclub rijker: toneelclub “De Harpeler Speulers”  Dit jaar spelen ze voor het eerst samen op het podium van het buurthuis in Harpel. Het belooft gelijk een lekker chaotische avond te worden, ze spelen in april namelijk het stuk Rika Rommeltje. 


Rika Rommeltje , een niet zo nette vrouw, woont samen met haar beide ietwat onnozele dochters in een nogal slordige huishouding. De maatschappelijk werkster probeert hen op andere gedachten te brengen en praat over geld verdienen door te werken, maar dat zint de beide meiden dus helemaal niet. Maar zij praat door en gaat verder over verkering en de disco en dat zij eens wat contacten zouden moeten leggen met de jongens. Als de buurman hiervan hoort, geeft hij hen de raad om dan maar eens een advertentie in de krant te zetten. Maar ja…… hoe doe je zoiets? Als zij de advertentie hebben geplaatst geeft dat een heleboel consternatie. Vooral als Jan (tina ) zich komt melden. Buurvrouw Piekie komt ook regelmatig over de vloer…. Kortom alle elementen met nog een spatje liefde erin zijn aanwezig om er een mooie gezellige vanavond van te maken.

Willen jullie het stuk komen bekijken? Dat kan op de volgende data:
Vrijdag 28 april  Zaterdag 29 april
Kaartjes zijn te reserveren via de mail: arjen.oosting@hotmail.com
De zaal van buurthuis Harpel is open vanaf 19.45 uur en het toneelstuk begint om 20.30 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.