Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Lähden

Vanmorgen zag een 24 jarige bestuurder van een VW om zeven uur op de Wachtumer Straße een tegemoetkomende Peugeot 308 over het hoofd, toen hij linksaf de Wiester Straße wou inslaan. Bij de daaropvolgende aanrijding werd de Peugeot tegen een Ford C Max, die aan de Wiester Straße stond, gelanceerd. De bestuurder van de VW en de 35 jarige bestuurster van de Peugeot raakten bij de aanrijding lichtgewond. De 43 jarige bestuurder van de Ford is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De VW en de Peugeot raakten total loss bij het ongeval. De totale schade wordt op 30.500 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.