Burgemeester en wethouders Pekela doen mee aan NLdoet!

Foto: Boelo Lutgert

PEKELA – Op zaterdag 11 maart 2023 helpen burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela van 9.00 tot 13.00 uur mee bij Siep & CO en bij Scouting Pekela tijdens NLdoet!

Bij Siep&Co behandelen wethouders Lex Kupers en Reiny Kuipers samen met de vrijwilligers de buitenkozijnen van de stoommachine- en evenementenhal. Bij Scouting Pekela helpen burgemeester Jaap Kuin en wethouder Ellen van Klaveren mee om het scouting materiaal een veilige opslagplek te geven. Hiermee willen burgemeester en wethouders aangeven hoe belangrijk vrijwilligers zijn. Vrijwilligers maken straten, wijken, dorpen en steden mooier.

Het Oranje Fonds
NLdoet! is één van de grootste vrijwilligersacties van Nederland. Het Oranje Fonds zet tijdens NLdoet de schijnwerpers op vrijwillige inzet. Vrijwilligers zijn het kloppende hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet! zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Daarnaast draagt NLdoet! bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk en laat zien hoe leuk vrijwilligerswerk is.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.