Twee personen aangehouden op verdenking van bezit verdovende middelen

Foto: Ronny

SCHEEMDA – De Ondersteuningsgroep van de politie heeft op woensdag 8 maart een instap gedaan in een woning aan de Torenstraat in Scheemda. Er zijn twee verdachten aangehouden op verdenking van bezit van verdovende middelen. Het gaat om een 32-jarige man en een 24-jarige vrouw, beiden afkomstig uit Scheemda.

Bij de inval stuitte de politie op een honderdtal zakjes met daarin een wit poeder. Ze vermoeden dat het gaat om harddrugs, maar dat moet nog blijken uit onderzoek. Het zou dan gaan om een handelshoeveelheid. In de woning troffen agenten ook een zak met henneptoppen, meerdere telefoons en een contant geldbedrag aan. De zakjes en andere goederen zijn in beslag genomen. Het onderzoek naar de vondst gaat verder. De twee verdachten zitten vast en ze zullen worden gehoord.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.