Vrijwilligers steken bij Korfbalvereniging W.S.S. de handen uit de mouwen

Foto: Fred Stötefalk

OUDE PEKELA – Vandaag werden in het kader van NLdoet bij Korfbalvereniging W.S.S. diverse klussen gedaan.

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds de grote vrijwilligersactie NLdoet. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo te ervaren wat ertoe doen als vrijwilliger met je doet!  NLdoet vindt dit jaar plaats op 10 en 11 maart.

Bij Korfbalvereniging W.S.S. werd om 09.00 uur, na een kop koffie met cake te hebben genuttigd, begonnen met het schuren van de picknicktafels en deze van een nieuwe laklaag te voorzien. De kleedruimtes en de toiletten werden schoongemaakt, zodat in het nieuwe seizoen alles weer tip top in orde is. Ook werd de bergruimte aangepakt en moesten er enkele coulissen worden opgeruimd. De buitenklusjes, die op het programma stonden, konden door de weersomstandigheden niet worden gedaan. De vrijwilligers van W.S.S. werden geassisteerd door enkele leerlingen van scholengemeenschap Winkler Prins uit Veendam.

Foto’s: Fred Stötefalk

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.