Scouting Pekela krijgt hulp van burgemeester Jaap Kuin en wethouder Ellen van Klaveren

Foto: Fred Stötefalk

NIEUWE PEKELA – Bij Scouting Pekela deden burgemeester Jaap Kuin en wethouder Ellen van Klaveren diverse klusjes.

Burgemeester Jaap Kuin (PvdA) en Wethouder Ellen van Klaveren (SP) deden in het kader van NLdoet klusjes bij Scouting in Nieuwe Pekela. De burgemeester was met een aantal vrijwilligers van Scouting bezig met het zagen en kloven van hout, wat met het winters weertje een mooi klusje was; van kou had men geen last.

Wethouder Ellen van Klaveren bracht, samen met een aantal vrijwilligers, het gekloofde hout naar de opslag. Scouting zit de komende periode niet zonder brandhout. (Er wordt nogal wat hout gebruikt in een jaar). Ook werd er door vrijwilligers gesnoeid en een afrastering gerepareerd.

Ingezonden door Fred Stötefalk

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.