Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

Tussen 10 en 18 maart is bij een woning aan de Leege weg in Bunde ingebroken. De dader kwam binnen door een tuindeur open te breken. Er zijn diverse goederen ontvreemd. De politie verzoekt getuigen zich te melden.

Weener

Gistermorgen vond rond tien uur op de B436 ter hoogte van Ferstenborgum een aanrijding tussen twee auto’s plaats. Daar zag een 86 jarige inwoner van Weener de auto van een 40 jarige vrouw, eveneens uit Weener, over het hoofd toen hij de B436 wou oprijden. Bij de aanrijding belandde de auto van de vrouw in de sloot. Beide bestuurders en een 19 jarige vrouw, die bij de 40 jarige in de auto zat, raakten lichtgewond.

Sögel

In de nacht van vrijdag op zaterdag is bij een winkel voor medische hulpmiddelen aan de Johann-Evangelist-Holzer-Straße in Sögel ingebroken. Voor zover men kan nagaan is er niets gestolen. Wel is er voor 1.000 euro schade aangericht.


			

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.