Voorjaarsmarkt Bourtange op zaterdag 22 en zondag 23 april

Foto: Johannes Velthuis

BOURTANGE – Het voorjaar is begonnen, de temperaturen lopen op en de natuur wordt groener en groener. Tijd voor de Voorjaarsmarkt in Vesting Bourtange op zaterdag 22 en zondag 23 april aanstaande. Markt, muziek, terrasjes en meer, allemaal in de schitterende omgeving van de Vesting Bourtange.

Ook dit jaar is er een gevarieerd aanbod van kramen en standhouders. Van planten tot kleding en van honing tot tuindecoratie, alles is aanwezig op de lentemarkt in Vesting Bourtange. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten, zowel op de markt als op de terrassen is het goed vertoeven. Ook zijn de winkels volop in voorjaarssfeer.

Zowel op zaterdag als op zondag wordt de sfeer verhoogd door optredens van de band Doggy Few op zaterdag en de heren van Fath op zondag. Ook trekt de schaapherder met schapen door de Vesting, is er op zaterdag een poppentheater bij de Rosmolen en loopt er op zondag een goochelaar rond. Op beide dagen is er een kinderplein aanwezig. Zondag wordt om 15.00 uur een demonstratie kanonschieten gehouden door leden van het Bourtanger Exercitiepeloton.

De markt is op geopend van 11.00 tot 18.00 uur. De musea zijn op beide dagen geopend tot 17.00 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.