Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Voorbijgangers belden gisteravond om 21.10 uur de politie omdat op de Dechan-Schulte-Straße een dronken man meerdere keren met zijn fiets ondersteboven viel. Een ademtest wees aan dat de 44 jarige man 2.87 promille alcohol in zijn bloed had. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Haren

Tussen donderdag 17.00 uur en vrijdag 8.30 uur verschaften onbekende personen zich met geweld toegang tot het terrein van een bedrijf aan de Heinrichstraße. Het lukte hen niet om in de gebouwen te komen. Ze hebben voor 500 euro schade aangericht.

Meppen

Tussen 11 mei 16.00 uur en 12 mei 7.00 uur is vanaf een grote bouwplaats aan de Hafenstraße zo’n 16 meter krachtstroomkabel gestolen. De schade bedraagt 1.500 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.