Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Bij een ongeval op de Rheiderlandstraße zijn gistermiddag rond één uur drie personen gewond geraakt. Een 58 jarige bestuurster van een VW Golf zag, toen zij ter hoogte van de B70 linksaf in de richting Meppen wou afslaan, een tegemoetkomende 67 jarige bestuurster van een Nissan Pixo over het hoofd. Bij de daaropvolgende aanrijding raakte deze automobiliste zwaargewond. De veroorzaakster van het ongeval en haar 35 jarige passagier liepen lichtere verwondingen op. Beide auto’s waren total loss. De schade wordt op 15.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.