V.V. Westerwolde organiseert Open Vlagtwedder Kampioenschap Klaverjassen

Foto: Tedo Swarts

VLAGTWEDDE – Vrijdagavond 2 juni organiseert de activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde het “Open Vlagtwedder Kampioenschap Klaverjassen”. Deze klaverjasavond vindt plaats in de kantine van de voetbalvereniging op sportpark De Barlage aan de Spetsebrugweg in Vlagtwedde en begint om 19.30 uur.

Iedereen, jong en oud, wel of geen lid van de v.v. Westerwolde, wel of geen inwoner van Vlagtwedde, kan hieraan deelnemen. Iedereen gaat aan het eind van de avond met een prijs naar huis.

Er worden deze avond vier partijen van twaalf spelletjes gespeeld. De v.v. Westerwolde nodigt dan ook graag iedereen die van een gezellig avondje klaverjassen houdt van harte uit aan dit kampioenschap deel te nemen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.