Warm onthaal voor de Roparunners in Coevorden

Foto: Gerda Boeijing

COEVORDEN – Evenals in andere dorpen kregen de Roparunners vandaag een warm onthaal in Coevorden.

Stichting Doorkomst Roparun Coevorden organiseerde vandaag voor de deelnemers aan de Roparun een warm onthaal. Op het marktplein was live muziek van Tonny Janssen, Alie Boonstra en de band SmitVrees. Ook stond de Schutterij van Koeverden de deelnemers op te wachten.

Alle deelnemers kregen een speciaal gedicht overhandigd: : “Die rotziekte die jaarlijks vele mensen treft. Je hebt geluk als je gezond bent en dat is wat iedereen zich beseft. Door de wind, door de regen en dwars door alles heen. Tijdens de Roparun staat nooit iemand alleen. Met bloed, zweet, een lach en een traan. Juicht doorkomst Roparun Coevorden. Gaan met die banaan.”

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.