Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Rhede

Gisteren is aan de Neurheder Straße in Rhede een schuurtje afgebrand. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Er raakte niemand gewond. De schade bedraagt meerdere tienduizenden euro’s.

Haren

Op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Brinkerweg in Haren is gisteren tussen 7.30 en 12.00 uur een VW Crafter aangereden. De veroorzaker is er vandoor gegaan zonder zich om de voor 3.000 euro aangerichte schade te bekommeren.

Kluse

Om half acht gisteravond is tijdens maaiwerkzaamheden aan de Hövelweg in Kluse een tractor in brand geraakt. Er is niemand gewond geraakt. De tractor en de maaimachine kunnen als verloren worden beschouwd.

Papenburg

Donderdag is tussen 15.40 en 16.40 uur een ruit van een geparkeerde Suzuki ingeslagen. De wagen stond langs een bosperceel aan de Zur Seeschleuse in Papenburg geparkeerd. Uit de auto werd een sleutel weggenomen. De schade bedraagt 350 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.