Bekeuringen en aanhoudingen bij incidenten Winschoten

Foto: Hemmo Kuiper (archieffoto)

WINSCHOTEN – De politie heeft zaterdagavond, samen met de gemeentelijk handhavers, toezicht gehouden tijdens de carmeeting aan de Nijverheidsweg te Winschoten. Meerdere bestuurders kregen een bon in verband met geluidsoverlast en overschrijding maximum snelheid.

Ook kreeg een agent een stomp in zijn gezicht. Een 40 jarige verdachte uit Oude Pekela bemoeide zich met een andere aanhouding. Er werd namelijk gevochten op de Vissersdijk in Winschoten. De verdachte is gepepperd en aangehouden. Een 18 jarige inwoner van Oude Pekela werd aangehouden omdat hij niet voldeed aan bevel of vordering van de politie om te stoppen met zijn bijdrage in de ruzie.

Geweld tegen hulpverleners is onacceptabel. Hierop wordt snelrecht toegepast en de strafmaat kan driemaal hoger zijn

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.