Hengelsportliefhebbers treffen elkaar tijdens het project “Grenzeloos vissen en natuurbelevenis”

Foto ingezonden door D Becker

BELLINGWOLDE – Op 13 mei 2023 werd in het kader van het project “Grenzeloos vissen en natuurbelevenis” door de H.S.V. Rhederbrug te Bellingwolde en Angelsportverein Rhede (Ems) een gezamenlijke viswedstrijd georganiseerd in het Boelo Tijdens kanaal in Bellingwolde. Hengelsportliefhebbers uit de gemeenten Westerwolde en Rhede konden hier aan deelnemen. Het doel van deze viswedstrijd was om samen van de natuur en het landschap te genieten alsmede elkaar beter te leren kennen en te begrijpen.

Aan de uitnodiging werd goed gevolg gegeven. Ongeveer 45 hengelsportliefhebbers zaten deze zaterdag langs het Boelo Tijdenskanaal en gooiden hun hengel uit. Na afloop van de wedstrijd werd gezamenlijk genoten van een barbecue.

De bijeenkomst werd afgesloten met de prijsuitreiking. Voor de eerste tweede en derde prijs was een ere bokaal beschikbaar en voor iedere deelnemer was er een vleesprijs. Het project Grenzeloos vissen en natuurbelevenis wordt mogelijk gemaakt door het Interreg programma Deutschland-Nederland en mede gefinancierd door de Europese Unie.

Ingezonden door Dina Becker

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.