Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Aschendorf

Gisteravond vond op de Bokeler Straße in Aschendorf een ernstig ongeval plaats. Een 33 jarige bestuurder van een Toyota verloor, toen hij rechtsaf de Klöwerkamp wou inslaan, de controle over zijn voertuig. De auto kwam in de linker berm terecht en botste tegen een boom. Een 34 jarige passagier overleed op de plaats van het ongeval. De bestuurder en een tweede passagier van 47 jaar raakten ernstig gewond. De 47 jarige werd per traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. De materiële schade wordt op 20.600 euro geschat.

Heede

Bij een ongeval op de Am Markt in Heede zijn gistermiddag om twee uur drie personen gewond geraakt. Een 53 jarige bestuurster van een BMW zag de VW van een 61 jarige man over het hoofd toen zij de K155 overstak. Bij de aanrijding raakten de beide bestuurders lichtgewond. Een 46 jarige vrouw, die als passagier in de VW zat, raakte zwaar gewond. De schade bedraagt 15.000 euro.

Oberlangen

Op de Waldstraße in Oberlangen botste gisteren rond het middaguur een bestuurster van een Honda tegen een tegemoetkomende Skoda. Voor zover bekend raakte niemand gewond. De schade bedraagt 500 euro. De politie verzoekt getuigen van het ongeval zich te melden.

Meppen

De brandweer van Meppen is gisteren uitgerukt voor een brandmelding in een woning aan de Schumannstraße in Meppen. Daar was sprake van vlam in een pan met olie. De bewoner probeerde zelf het vuur te blussen en raakte daarbij lichtgewond. De schade wordt op 5.000 euro geschat.

Gisteravond is rond half elf aan de Keltenweg in Meppen bij een caravan ingebroken. De dader werd vermoedelijk bij zijn bezigheden gestoord en sloeg zonder iets buit te maken op de vlucht.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.